Plaat met steenstrips

Thermosteen_vaste_platen_systeem

Voor een plaat met steenstrips bent u bij HTS Gevelwerken helemaal op de goede plek. De plaat met steenstrips is onderdeel van het Thermosteen systeem, dat wij gebruiken bij de isolatie en afwerking van uw gevel. Dit duurzame gevelbekledingssysteem integreert stenen en isolatie in één systeem. De installatie en montage van deze plaat kunt u aan ons overlaten. Wij zijn immers de specialisten.

Als u een pand op een goede en duurzame manier wilt isoleren, kiest u voor het Thermosteen systeem. De elementen van dit systeem bestaan uit dunne, rondom gebakken keramische stenen van 17 mm dik. Door PUR isolatieschuim wordt een plaat met steenstrips gerealiseerd en zodoende vormen de stenen een geheel. Thermosteen is een kwaliteitsproduct dat maximale isolatie combineert met de authentieke en traditionele uitstraling van een stenen buitengevel. Het systeem is licht van gewicht zodat een aanpassing van de fundatie doorgaans niet nodig is. Wij kunnen Thermosteen het hele jaar door bij u monteren, dat komt door de prefabelementen.

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Voor de isolatie gebruikt Isoklinker Nederland het kwalitatief hoogwaardige polyurethaan hardschuim. Dit materiaal heeft een ademend vermogen en dat betekent dat vochtigheid naar buiten kan. De plaat van keramische steenstrips zorgt aan de buitenkant voor de benodigde dichtheid tegen slagregens.

    © 2020 | HTS Gevelwerken