Lichtgewicht gevelbekleding

Lichtgewicht gevelbekleding schaft u aan bij de professionals van HTS Gevelwerken. Wij maken  gebruik van het duurzame gevelisolatiesysteem Thermosteen. Voor Nederlandse opdrachtgevers gebruiken wij dit unieke product bij de realisatie van renovatie- en nieuwbouwprojecten. Het Thermosteen systeem combineert een isolatie van hoogwaardige kwaliteit met een lichtgewicht gevelbekleding die er uitstekend uitziet. Voor vragen over alle mogelijkheden van dit systeem kunt u even contact opnemen met de medewerkers van HTS Gevelwerken.

De lichtgewicht gevelbekleding leveren wij voornamelijk aan woningbouwverenigingen, pensioenfondsen, architecten en andere onroerendgoedbezitters. De toepassingsmogelijkheden van het Thermosteen systeem zijn bijzonder divers. Ook uw pand kunnen we met Thermosteen van isolatie voorzien. De gevelbekleding is licht van gewicht doordat er gebruik wordt gemaakt van rondom gebakken keramische stenen met een dikte van slechts 17 mm. Met behulp van PUR isolatieschuim vormen de stenen één grote plaat. De lichtgewicht gevelbekleding heeft de authentieke en traditionele uitstraling van een stenen gevel. Doordat het systeem licht van gewicht is, kunnen de elementen vaak met schroeven of schroefpluggen direct op de ondergrond bevestigd worden. Zodoende is het aanpassen van de fundatie in de meeste gevallen niet nodig.

Neem voor meer informatie contact op

Thermosteen is een systeem van maximale isolatie en lichtgewicht gevelbekleding. Bij HTS Gevelwerken weten we precies hoe we dit systeem bij u kunnen monteren.  Om inzicht te krijgen in wat wij precies doen, kunt u onze referenties bekijken.

 

© 2020 | HTS Gevelwerken