Isolatiekosten gevel

Buitengevelisolatie laat u tegen geringe kosten monteren door HTS Gevelwerken. Wij werken al ruim 15 jaar met het duurzame gevelisolatiesysteem Thermosteen. HTS Gevelwerken kan u uitstekend van dienst zijn bij uw renovatie- of nieuwbouwproject. HTS Gevelwerken richt zich voornamelijk op architecten, pensioenfondsen, woningbouwverenigingen, onroerendgoedbezitters en aannemers. Als u voor weinig kosten een buitengevelisolatie van hoogwaardige kwaliteit wilt hebben, neem dan contact op met HTS Gevelwerken.

Doordat wij gebruik maken van het Thermosteen systeem kunnen wij de kosten voor buitengevelisolatie laag houden. Bij dit systeem worden de isolatie en de stenen geïntegreerd. Enkele kenmerken van het Thermosteen systeem zijn:

  • Rondom gebakken keramische stenen van 17 mm dik;
  • De stenen worden tijdens het productieproces onderdeel van een grote plaat. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van PUR isolatieschuim;
  • Licht van gewicht. Dus een aanpassing van de fundatie is doorgaans niet nodig;
  • Het bestaat uit prefabelementen. Daardoor kan het systeem het hele jaar door eenvoudig en snel gemonteerd worden.

Buitengevelisolatie met Thermosteen isoleert niet alleen goed, zodat uw kosten omlaag gaan, maar is ook nog eens erg duurzaam. Het oppervlak behoudt zijn unieke kleur en uitstraling. Voor meer informatie vult het contactformulier in.


    © 2020 | HTS Gevelwerken