Buitengevel isoleren

Als u uw buitengevel wilt isoleren, komt u natuurlijk naar een professional als HTS Gevelwerken. Bij het isoleren van de buitengevel werken wij met Thermosteen. Wij werken voor diverse Nederlandse opdrachtgevers in renovatie- en nieuwbouwprojecten voor zowel aannemers als particulieren. HTS Gevelwerken is dé specialist voor alle toepassingsmogelijkheden met Thermosteen.

Het Thermosteen systeem waarmee HTS Gevelwerken werkt bij het isoleren van de buitengevel is een uniek product voor de Nederlandse markt. Het is een duurzaam gevelbekledingssysteem waarbij de isolatie en stenen in één systeem worden geïntegreerd. Onze vakkundige werknemers kunnen u perfect van dienst zijn bij de isolatie van een buitengevel. Daardoor wordt het pand opgeknapt en gaan de stookkosten omlaag. Daardoor kunt u aanzienlijk besparen op de kosten. Het Thermosteen waarmee wij werken bestaat uit keramische stenen van 17 mm die rondom gebakken zijn. De stenen vormen één geheel dankzij het PUR isolatieschuim. Omdat het Thermosteen systeem uit prefabelementen bestaat, kan het systeem het hele jaar snel en eenvoudig worden gemonteerd.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u uw buitengevel laten isoleren door HTS Gevelwerken? Vult u dan onderstaand contactformulier in  of neem telefonisch contact met ons op


    © 2020 | HTS Gevelwerken